Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ – ΒΟΡΕΙΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
Αριθμός Απόφασης Εγγραφής 44/2017 Πρωτοδικείο Ιωαννίνων
Έδρα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 18 ( ΔΙ.Π.Υ. Νομού Ιωαννίνων )
Ταχ. Διευθ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 18 Ιωάννινα Τ.Κ.45221



ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1

Ιωάννινα, 14 Μαΐου 2018
ΠΡΟΣ: Τους συναδέλφους  μέλη μας

ΘΕΜΑ: <<Ενημέρωση μελών >>

 Την Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 η Ένωση μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπαρχηγό Επιχειρήσεων του Π.Σ. Αντιστράτηγο  Ματθαιόπουλο Βασίλειο στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην ΔΙ. Π. Υ. ΗΠΕΙΡΟΥ. Στη συνάντηση παρευρέθη και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος.
 Ο κ. Ματθαιόπουλος σε ερώτησή μας σχετικά με την πληρωμή μας, μας απάντησε ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να πληρωθούμε στις 26 Μαΐου. Στη συνέχεια του θέσαμε το ερώτημα αν υπάρχει βούληση από την φυσική ηγεσία να αποκατασταθούν εργασιακά και οι συνάδελφοι που ανανέωσαν την θητεία τους. Μας απάντησε ότι θα το δούμε στην πορεία και με το πέρας της αντιπυρικής περιόδου καθώς και ότι το κόστος δεν είναι μεγάλο για την ένταξη τους με πλήρη ωράρια. Όσον αφορά τους επιλαχόντες για την κάλυψη των κενών θέσεων των Πενταετών μας ανέφερε ότι από την πλευρά του Αρχηγείου το βλέπουν θετικά ως προς την υλοποίηση του και ότι θα το δούμε και αυτό στην πορεία.
 Έγινε επίσης αναφορά για ΜΑΠ ( αστικό κράνος για οδηγούς, αρβύλες ) και μας απάντησε ότι θα χορηγηθούν τους επόμενους μήνες.

 Στη συνάντηση παρευρέθη και ο πρόεδρος κ. Βράστος Βασίλειος της Ένωσης Πυροσβεστών Περιφέρειας Ηπείρου όπου έθεσε με τη σειρά του προβλήματα του κλάδου μας.

 Συνάδελφοι σας καλούμε να στηρίξετε την Ένωσή μας στην προσπάθεια που κάνουμε για την επίλυση των προβλημάτων μας τα οποία δεν τελείωσαν με την μονιμοποίηση μας.